URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Viimekeväiseen 8 tunnin hiihtoon ansiokkaalla joukkueella osallistunut Feelia on joutunut perumaan osallistumisensa 4 tunnin hiihtoon. Joukkueen kapteeni Jukka Ojala ilmoitti asiasta sähkeellä pari päivää ennen h-hetkeä.

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta 8 tunnin hiihdossa ollaan sitten taas viivalla ja entistä kovemmassa kunnossa. Haluamme olla kuitenkin olla hengessä mukana ja tukemassa imatralaista hiihtoa”, toteaa Ojala sähkeessään.

Peruutusten syitä Ojala ei sen kummemmin avaa, mutta The Home of Sportsin toimituksen saamien tietojen mukaan joukkueen maskottina toimivalle Aki Pajunojalle on iskenyt latukauhu, koska viime keväänä hiihdetyssä 8 tunnin hiihdossa vanhat pohjat eivät enää kantaneet.

Huhujen mukaan Aki Pajunoja kärsii vakavasta latukauhusta.

Hurjimmat huhut kertovat, että managerinakin tunnetulla Pajunoja olisi sormensa pelissä siinä, että samaan aikaan 4 tunnin hiihdon kanssa käydään piirikunnalliset hiihdot Vuokatissa, jossa Aki on kuuluttajan hommissa.

Huhujen mukaan Pajunoja on maksanut ainakin viisinumeroisen summan siitä, että pääsee kuuluttamaan Vuokatin piirikunnallisiin hiihtoihin, välttyäkseen osallistumasta 4 tunnin hiihtoon. Kilpailunjohtaja Hannu Koivusalo ei kiellä, mutta ei myöskään myönnä tapahtumaa, vaan korostaa kyseessä olevan vain epäily.

Feelia on jatkossakin mukna vahvasti suomalaisen maastohiihdon tukemisessa.

Niin tai näin, Feelian väkivahvaa lakeuksien joukkuetta ei tänä vuonna nähdä Imatralla.

”Hiihto on parasta mitä ihminen voi tehdä sukset jalassa, joten kyllä me hiihtoihin osallistutaan mielellään jatkossa. 8 tunnin hiihdossa nähdään Feelian entistä vahvempi joukkue ja kyllä Imatrallekin vuoden päästä suomalaisen hiihtokauden viralliseen ja klassiseen avaustapahtumaan osallistutaan ilman muuta,” toteaa Ojala.

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Downhill Swim uidaan jo neljännen kerran kesällä 2024

Downhill Swim eli alamäkiuinti järjestetään Kuusamon Oulankajoella 20.7.2024. Downhill Swim on avovesiuintitapahtuma, jossa edetään 12 tai 24 kilometriä Oulankajoella. Osallistujat ilmoittautuvat ja uivat tapahtumassa pareittain.