URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

8 tunnin hiihto 18.3.2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Kahdeksan tunnin hiihto on todellinen hiihtounelma Lahdessa maaliskuussa.

Epävirallinen työkykytesti suksilla

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa kahdeksan tunnin hiihdon lauantaina 18.3.2023 Lahdessa.

Tapahtuman avulla tuetaan Lahden Hiihtoseuran junioritoimintaa ja sen kehittämistä.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa.

Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata ja lenkkinä on ensilumenlatu yhdistettynä niin sanottuun hautausmaan lenkkiin.

Maksimihiihtoaika on kahdeksan tuntia. Matkaa saa tauottaa vapaasti ja halutessasi voit hiihtää vaikka vain neljä tuntia.

Tapahtumassa on erittäin kattava juoma- ja energiahuolto sekä catering huolehtimassa asiaan kuuluvasta ruokahuollosta suorituksen aikana.

Tapahtumassa hiihdetään lenkkiä, jonka pituus on hieman reilu kolme kilometriä, jotta huoltojen väli saadaan optimaaliseksi. Lisäksi lenkin lumivarmuus ja siellä aikaisemmin hiihdetyt tapahtumat antavat perspektiiviä suoritusten määrälliseen ja laadulliseen arviointiin.

Hiihdon aikana Custom Skin tiimi huolehtii suksien luistoista ja pidoista, eli sukset pysyvät loppuun saakka liukkaina. Yhteistyökumppani Rex takaa sen, että luistovoitelussa ei säästellä.

Kahdeksan tunnin hiihdon jälkeen ovat luvassa saunat ja ohjelmallinen illallinen Lahden Seurahuoneella.

8 TUNNIN HIIHTO

Lue lisää

Perjantaivieras #22: Tommi Kylliäinen

Tommi valmentaa työkseen hevosia Lahden Jokimaalla. Hänellä on tällä hetkellä valmennuksessa noin 25 hevosta. Tommi asuu Hollolassa ja hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kaksi lasta.

Imatra Base Camp heittää haasteen Visit Lahdelle

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin omistama markkinointiyhtiö, jonka vastuihin kuuluu Imatran seudun matkailun edistäminen. Liikunta ja urheilu eri muodoissa on yhtiön keskeinen kulmakivi, onhan Imatralla pitkän

Perjantaivieras #21: Raija Forsman

Raijan perheeseen kuuluu aviomies ja kaksi aikuista tytärtä sekä kaksi lastenlasta Siiri ja Alvar. Lapset asuvat nykyisin eteläisessä Suomessa ja ovat myös aktiivisia liikkujia. Liikuntaa

YTM mukana 8 tunnin hiihdossa

Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakaslähtöisesti teknillistaloudellisin ja vastuullisin ratkaisu asiakkaiden haasteisiin. YTM osallistuu 8 tunnin hiihtoon viiden hiihtäjän voimin. YTM:n joukkueen muodostavat Mikko Hämäläinen, Jan

Perjantaivieras #20: Nanna Wiklund

Nanna asuu yhdessä toisen kestävyysurheiluintoilijan Hannun, sekä Bostoninterrieri Deian kanssa Jätkäsaaressa Helsingissä. Monipuolisesti liikkuvalla Nannalla on takana 7 Ironman-kilpailua, 7 triathlonin puolimatkaa, lukuisia perus- ja