URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

8 tunnin hiihto 16.3.2024

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Kahdeksan tunnin hiihto on todellinen hiihtounelma Lahdessa maaliskuussa.

Epävirallinen työkykytesti suksilla

The Home of Sports järjesti yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa kahdeksan tunnin hiihdon lauantaina 18.3.2023 Lahdessa. Vuoden 2024 päivämäärä vahvistetaan pian.

Tapahtuman avulla tuetaan Lahden Hiihtoseuran junioritoimintaa ja sen kehittämistä.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa.

Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata ja lenkkinä on ensilumenlatu yhdistettynä niin sanottuun hautausmaan lenkkiin.

Maksimihiihtoaika on kahdeksan tuntia. Matkaa saa tauottaa vapaasti ja halutessasi voit hiihtää vaikka vain neljä tuntia.

Tapahtumassa on erittäin kattava juoma- ja energiahuolto sekä catering huolehtimassa asiaan kuuluvasta ruokahuollosta suorituksen aikana.

Tapahtumassa hiihdetään lenkkiä, jonka pituus on hieman reilu kolme kilometriä, jotta huoltojen väli saadaan optimaaliseksi. Lisäksi lenkin lumivarmuus ja siellä aikaisemmin hiihdetyt tapahtumat antavat perspektiiviä suoritusten määrälliseen ja laadulliseen arviointiin.

Hiihdon aikana Custom Skin tiimi huolehtii suksien luistoista ja pidoista, eli sukset pysyvät loppuun saakka liukkaina. Yhteistyökumppani Rex takaa sen, että luistovoitelussa ei säästellä.

Kahdeksan tunnin hiihdon jälkeen ovat luvassa saunat ja ohjelmallinen illallinen Lahden Seurahuoneella.

8 TUNNIN HIIHTO

Lue lisää

2023 on suomalaisen triathlonin juhlaa

Suomalainen triathlon syntyi Joroisissa 1980-luvun alussa. Joroisten Sporttiklubi järjesti Suomen ja koko Pohjoismaiden ensimmäiset triathlonkilpailut 23.7.1983 Joroisissa. Suomalaisen triathlonin alkuvuosia muisteltiinkin useissa yhteyksissä ja lajikonkareilta

Harvinaista herkkua luvassa MM-Lahdessa

IRONMAN 70.3 MM-kilpailut järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla. Ns. puolimatkan MM-mitaleista taistellaan nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa ja Suomessa. Paikka MM-kilpailuihin ansaitaan karsintakilpailuista, joita on vuosittain yli

Hiihtokausi käynnistyy Imatralla

4 tunnin hiihto on hiihtokauden 2023-2024 avaus, joka hiihdetään Imatralla 4.11.2023.  Tapahtumakeskuksena toimii Imatran ensilumenlatu. Pe 3.11.2023 Vapaat harjoitukset ensilumenladulla klo 16.00–21.00.Tapahtumatoimisto auki Imatran kylpylällä