URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Sen huomaa, kun on enemmän Puhtia – nyt myös 8 tunnin hiihdossa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Puhti tarjoaa helpon tavan oman hyvinvoinnin ja terveyden seurantaan laboratoriotestien avulla. Puhtilaiset haluavat auttaa kaikkia jaksamaan sekä voimaan paremmin, ilman uuvuttavia ja vaikeaselkoisia raportteja.

Puhdin perusajatuksena on edistää suomalaisten hyvinvointia ja tuoda saataville helppo tapa seurata omaa terveyttä.

Puhti näyttää laboratoriokokeiden tulokset selkeinä kuvina, joista näkee yhdellä silmäyksellä, onko tulos viitearvojen sisällä. Raportilla kerrotaan myös mitä eri arvot tarkoittavat ja miten niitä voi esimerkiksi elintavoilla parantaa. Palvelun ja testipakettien suunnittelussa on ollut mukana useampi kokenut lääkäri. Palvelua on käyttänyt jo yli 90 000 asiakasta!

Puhti ja The Home of Sports yhteistyöhön

Puhti ja The Home of Sports solmivat tammikuun lopussa yhteistyösopimuksen, koskien The Home of Sports -tapahtumia ja kokonaisuutta. Puhti-yhteistyön myötä The Home of Sports pystyy tarjoamaan yhteisössä mukana oleville ihmisille enemmän tietoa liikkujan terveyteen liittyvistä asioista sekä hyviä etuja Puhdin palveluista. The Home of Sports tuo Puhdin toimintaan lisää liikunnallisia sisältöjä, jotka auttavat ihmisiä jaksamaan ja voimaan paremmin.

– The Home of Sports on perustettu edistämään suomalaisten liikkumista, tapahtuipa se millä tahansa tasolla. Puhdin helppo konsepti sekä tilaus- ja mittausprosessi vakuuttivat minut. Kokeilin Puhti-testipakettia ja testin tilaaminen, itse verikokeissa käyminen ja mittausten tulosten analyysi toimivat todella hyvin. Tietysti omaa mieltä lämmitti myös se, että arvotkin olivat kunnossa. Yhteistyön avulla pystymme yhdessä tuottamaan ihmisille parempaa jaksamista ja hyvinvointia, toteaa The Home of Sportsin päätoimittaja Kalle Kotiranta.

Tero Era nauttii hiihdosta. Pitkien hiihtolenkkien ammattilaisen tunnistaa tietysti banaanista rintataskussa. 

– Tykkään itse liikkumisesta ja terveyteen liittyvät asiat ovat itselle aidosti tärkeitä. Olen seurannut alusta saakka aktiivisesti The Home of Sports -yhteisön kehittymistä ja sen tuottamia sisältöjä. Monipuolinen sisältö, sopivan rennosti tehtynä, kolahtaa ainakin minuun, sillä ei liikunnan ja urheilun tarvitse olla ryppyotsaista hommaa, vaikka olisi kovempiakin tavoitteita, sanoo Tero Era Puhdilta.

Mukaan 8 tunnin hiihtoon

Yhteistyön julkistuksen myötä Puhdilta tulee joukkue mukaan 8 tunnin hiihtoon Lahteen.

– Kun Kallen ja Antin (Hagqvist) kanssa keskusteltiin yhteistyöstä, tuli varsin nopeasti selväksi, että kroppaa täytyy pistää myös likoon. Tämä siis ihan positiivisessa mielessä. Parhaiten erilaisiin juttuihin ja ihmisiin tutustuu, kun lähtee rohkeasti mukaan, toteaa Tero Era.

Puhdikkaan hiihtäjän alla näkee monenlaisia suksia, tuumii Susanna Nuoramo.

Puhti-joukkueeseen 8 tunnin hiihdossa kuuluvat Teron lisäksi Susanna Nuoramo ja Mehiläisen puolelta lainaan otettu Maiju Welling.

– Törmättiin sattumalta Teroon, Kalleen ja Anttiin tammikuussa, jolloin Antti sanoi Terolle, että tuo Maiju on se teidän puuttuva osallistuja 8 tunnin hiihtoon. No, tykkään paljon liikunnasta, joten kun tapahtuma sopi aikatauluun, niin ilman muuta lähdin mukaan, naurahtaa Maiju Welling.

Maiju Welling nauttii monipuolisesti kestävyysliikunnasta.

– Tero oli kuulemma jo neuvotteluissa luvannut, että Susanna lähtee tietysti mukaan 8 tunnin hiihtoon. Onkin mahtavaa päästä Lahteen hiihtämään ja pitämään muutenkin hauskaa sportin parissa. Hienoa päästä tapaamaan myös muita liikunnallisia ihmisiä. Pitää toivoa, että löytyy sopivaa vauhtiseuraa hiihdon aikana, niin ei tarvitse itsekseen puhua, toteaa. Susanna Nuoramo.

Lisää tietoa Puhdista ja terveystarkastuksista:

www.puhti.fi

8 Tunnin hiihto järjestetään 18.3.2023 Lahdessa

www.8tunninhiihto.fi

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta