URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Lahdessa kilpaillaan jo kuudennen kerran kesällä 2024

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
IRONMAN 70.3 Lahti kilpaillaan 29.6.2024. Triathlonmaailman parrasvaloissa tänä vuonna paistatellut Lahti järjestää kilpailut jo kuudennen kerran.

Vuodesta 2018 alkanut triathlonperinne Lahdessa jatkuu myös kesällä 2024. Koronapandemia aiheutti kilpailun perumisen kerran, mutta muuten Lahti on ollut vahvassa roolissa IRONMAN-kilpailukalenterissa alusta saakka.

IRONMAN 70.3-sarjan ainoa iltakilpailu on tarjonnut vuosien saatossa vaihtelevia sääolosuhteita. Vuosina 2021 ja 2022 kilpailtiin yli 30 asteen lämmössä, kun taas kuluneena kesänä saatiin vettä taivaan täydeltä.

IRONMAN 70.3 Lahti tarjoaa upeat puitteet triathlontapahtumalle ja perinteisesti tapahtuma on kerännyt reilusti yli tuhat osallistujaa ympäri maailman.

Tapahtumakeskuksena Lahden satama

IRONMAN 70.3 -kilpailussa uidaan 1,9 km, pyöräillään 90 km ja juostaan 21,1 km. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden matkustajasatama ja Sibeliustalo, jonka ympäristössä lähtö- ja maalialue ovat. Pyöräilyreitti kulkee Lahden lisäksi myös Hollolan ja Kärkölän kuntien alueella. Juoksureitti kulkee sataman alueella Vesijärven reunoilla.

Ilmoittautuminen kesän 2024 tapahtumaan on avattu.

IRONMAN 70.3 LAHTI NETTISIVUT

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta