URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Downhill Swim uidaan jo neljännen kerran kesällä 2024

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Downhill Swimin ensi kesän ilmoittautuminen avataan maanantaina 30.10. klo 17.00. Tapahtuma on ollut jokaisena vuonna loppuunmyyty.

Downhill Swim eli alamäkiuinti järjestetään Kuusamon Oulankajoella 20.7.2024. Downhill Swim on avovesiuintitapahtuma, jossa edetään 12 tai 24 kilometriä Oulankajoella. Osallistujat ilmoittautuvat ja uivat tapahtumassa pareittain. Matka sisältää lyhyitä siirtymiä, joissa liikutaan jalan.

Matkalla on viisi huoltopistettä ja maaliintulon jälkeen elämyksen kruunaa saunominen, paljut ja ruokailu. Kokonaiselämys kruunataan illan päätösjuhlissa.

Oulankajoen ympäristö ja luonto tarjoaa uinnin aikana vedestä käsin erilaisen perspektiivin, kuin vaikka vaeltaessa Karhunkierroksella. Lähemmäs luontoa on vaikea päästä. Virtaus auttaa uimiseen merkittävästi ja matka taittuu huomattavasti nopeammin kuin vaikkapa järvessä.

Kolmena vuonna loppuunmyyty tapahtuma tarjoaa vuodelle 2024 yhteensä 423 uintipaikkaa.

Tapahtuman järjestää Ironcoaching Oy yhdessä Ruka-Kuusamon matkailun kanssa sekä yhteistyössä Oulangan Kansallispuiston ja Metsähallituksen kanssa.

DOWNHILL SWIM NETTISIVUT

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta