URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Aava Virta mukana 8 tunnin hiihdossa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
“Energiset ihmiset ottavat vastaan haasteita, joita muut välttävät.” Aava Virta on mukana joukkueella 8 tunnin hiihdossa.

Aava Virta on Lääkärikeskus Aavan alaisuudessa toimiva valmennusyksikkö. Aava Virran valmennusfilosofia yhdistää tutkitun tiedon ja tieteen ajatteluun varianssista. Se perustuu optimaalisen kuormituksen ja palautumisen hallintaan, joilla vaikutetaan suorituskyvyn kasvuun. Aava Virta auttaa yrityksiä ja niissä toimivia yksilöitä menestymään ja voimaan hyvin.

Aava Virta on mukana 8 tunnin hiihdossa, kapteeninaan hyvinvointi arkkitehti Annukka Katainen. Joukkueen muut jäsenet ovat psykologi Anna Ahto, valmentaja Jarno Härkönen sekä Aava Virran päävalmentaja Petteri Kilpinen.

”Joukkueemme on sekoitus kestävyyttä, voimaa ja kirkasta ajattelua. Kestävyyttä edustaa tietysti Petteri, voimaa meidän oma ”karate kid” ja ajattelun kirkkaudesta vastaa Anna. Itsehän edustan luonnollisesti noita kaikkia” toteaa Annukka Katainen pilke silmäkulmassa.

”Aava Virta ja koko Lääkärikeskus Aava haluaa kannustaa ihmisiä liikkumaan, omien mieltymysten, tavoitteiden ja lähtökohtien mukaan. Itselle kaikkein mieluisin laji on juoksu, mutta kyllähän talvella hiihdosta ei voi kestävyysliikkumismyönteinen ihminen olla pitämättä” Toteaa Aava Virran päävalmentaja Petteri Kilpinen.

Aava Virran joukkue saattaa vielä täydentyä ennen tapahtumaviikonloppua. Ainakin mikäli joukkueen ehkä yllättävintä jäsentä, karate piireistä paremmin tuttua Jarno Härköstä on uskominen.

”Jos muut joukkueen jäsenet ovat minut, paatuneen kestävyysliikunnan ”vihaajan” saanet ”huijattua” mukaan, niin kyllä se tarkoittaa sitä, että uusia uhreja on odotettavissa lisää. No vapaaehtoinen pakkohan on monesti hyvä sellaisissa asioissa, jotka ovat hyväksi, mutta ilman niitä sitä en viitsisi tehdä. Täytyy myöntää, että kyllähän tämä kestävyysliikkuminen onkin ihan nastaa, kun ei pidä liian kovaa kiirettä” Toteaa Härkönen.

Joukkueen neljäs jäsen Anna Ahto tasapainottaa selkeästi ryhmää. Anna on innokas kestävyysliikkuja, joka hakee liikunnasta vastapainoa työlle ja muulle elämälle.

”Tavoitteena on nautiskella Lahdessa hienoista laduista ja toivottavasti hyvästä kelistä. Kiirettä en ajatellut pitää ja aikomus on todellakin nauttia ladun varren tarjoiluista” toteaa Anna.

Aava Virta haluaa potkia muitakin toimialan yrityksiä liikkeelle. Päävalmentaja Kilpinen heittääkin haasteen Heltin toimitusjohtajalle sekä perustajalle Timo Lapille.

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta