URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

8 tunnin hiihto maaliskuussa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Lahdessa hiihdetään 8 tunnin hiihto myös keväällä 2024. Toista kertaa hiihdettävä 8 tunnin järjestetään 9.3.2024.

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata ja lenkkinä on ensilumenlatu yhdistettynä niin sanottuun hautausmaan lenkkiin. Tapahtuman avulla edesautetaan Lahden Hiihtoseuran junioritoimintaa ja sen kehittämistä.

”Tapahtuma järjestettiin viime keväänä ensimmäisen kerran ja se osoittautui toimivaksi konseptiksi. Hiihtäjistä osa yritti päästä maksimaaliseen tulokseen, kun taas osa nautiskeli ladulla ja muisti käyttää kattavaa huoltopistettä hyväkseen”, tapahtuman järjestäjiin kuuluva Kalle Kotiranta kertoo.

Kyseessä on niin sanottu All Inclusive -tapahtuma. Tapahtumassa on erittäin kattava juoma- ja energiahuolto sekä catering huolehtimassa asiaan kuuluvasta ruokahuollosta suorituksen aikana.

Tapahtumassa hiihdetään lenkkiä, jonka pituus on hieman reilu kolme kilometriä, jotta huoltojen väli saadaan optimaaliseksi. Lisäksi lenkin lumivarmuus ja siellä aikaisemmin hiihdetyt tapahtumat antavat perspektiiviä suoritusten määrälliseen ja laadulliseen arviointiin.

Hiihdon aikana Custom Skin tiimi huolehtii osallistujien luistoista ja pidoista, eli sukset pysyvät loppuun saakka liukkaina. Yhteistyökumppani Rex takaa sen, että luistovoitelussa ei säästellä. Maximin urheiluravinteet auttavat jaksamaan ladulla.

Tapahtumassa suoritetaan epävirallinen työkykytesti ja sen läpäisseet saavat ansioiden mukaisen sertifikaatin suorituksestaan. Sertifikaatit jaetaan tapahtuman jälkeen Gaalassa, jonka paikkana on Lahden Seurahuone.

8 TUNNIN HIIHDON NETTISIVUT

Lue lisää

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta

Downhill Swim uidaan jo neljännen kerran kesällä 2024

Downhill Swim eli alamäkiuinti järjestetään Kuusamon Oulankajoella 20.7.2024. Downhill Swim on avovesiuintitapahtuma, jossa edetään 12 tai 24 kilometriä Oulankajoella. Osallistujat ilmoittautuvat ja uivat tapahtumassa pareittain.