URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Hiihtokoulun harjoitusohjelma, osa 1

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ohjelma on suunniteltu eri tasoisille hiihtäjille, joiden tavoitteena on parantaa kuntoa sekä onnistua hiihtotapahtumissa.

Harjoituksissa on erilaista skaalaa määrän suhteen. Jos hiihtotausta on vähäinen, kannattaa aloittaa skaalan alapäästä ja nostaa määriä pikkuhiljaa. Määrien ja myös tehojen suhteen on syytä ottaa elämän kokonaiskuormitus huomioon ja suunnitella myös palautuminen.

Koska hiihto on varsinkin kauden alussa kuormittavaa, määriä kannattaa nostaa maltilla. Ohjelman tavoitteena on se, että paras kunto hiihdon suhteen ajoittuu keväälle.

Lataa ohjelma tästä:

Lue lisää

Finntriathlon Hall of Fame 7: Peter Adolfson

Jo heti ensimmäisenä vuotena Joronjälki täyttyi koko kilpailuviikoksi ihmisistä. Oheisohjelmaa riitti kyläläisille kuin myös kilpailijoille. Joronjäljen piha toimi myös vuonna -83 kilpailuiden maali- ja tapahtumakeskuksena.

Perjantaivieras #29: Simo-Viljami Ojanen

Simo-Viljami Ojanen on toiminut Electrofit nimisen yrityksen yrittäjänä vuodesta 2011 alkaen. Hän valmentaa pääasiassa kuntoilijoita, mutta myös kilpaurheilijoita. Simon perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta.

Kahdeksan tunnin hiihtopäivä Lahdessa

8 tunnin hiihto järjestettiin Lahden ensilumenladulla. Tapahtumakeskuksena toimi CustomSkin myymälä. Reittinä käytettiin 3,15 km kierrosta, joka on tasainen, mutta sisältää pieniä mäkiä. Jo alusta asti

Finntriathlon Hall of Fame 6: Antero Puolakka

Antero oli ammatiltaan poliisi, joten hänen vastuualueisiinsa kuuluivat kaikki tapahtuman lupa-asiat, liikennejärjestelyt ja järjestyksenvalvonta. Varsinkin liikennejärjestelyt olivat erittäin mittavat ja parhaimmillaan niihin osallistui poliisipartioita Joroisista,