URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Finntriathlon palaa suomalaisomistukseen ja uudistuu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Perinteisin suomalainen triathlonbrändi Finntriathlon siirtyy takaisin suomalaisomistukseen, kun Ironcoaching Oy ostaa Finntriahlonin IRONMAN Oy:lta. Samalla brändistä tulee kiinteä osa The Home of Sports -kokonaisuutta.

Finntriathlon on suomalaisen triathlonin vanhin tapahtumatoimija, jonka juuret ulottuvat 1980-luvun alkuun. Ensimmäinen Finntriathlon järjestettiin Joroisissa vuonna 1983.

Suomalaisen triathlon kasvutarina sai uuden käänteen, kun IRONMAN osti Finntriathlonin vuonna 2020, mutta nyt brändi ja tapahtuma palaavat suomalaisomistukseen.

”IRONMAN on vahva toimija, mutta sen pääpaino on luonnollisesti IRONMAN-tapahtumien kehittämisessä. Jotta suomalainen triathlon ja Finntriathlon-tapahtuvat eivät jää paitsioon, halusimme tehdä tällaisen ratkaisun”, Antti Hagqvist Ironcoaching Oy:stä kertoo.

Vuonna 2024 järjestetään kolme tapahtumaa

Finntriathlon järjestää vuonna 2024 kolme triathlontapahtumaa; Joroisissa, Vierumäellä ja Vuokatissa. Joroinen ja Vierumäki ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisessa triathlonkalenterissa, mutta uutena tulokkaana Vuokatti liittyy mukaan.

”Vuokatissa on järjestetty triathlontapahtumaa juhannuksena, ja näimme tapahtuman olevan oivallinen lisä Finntriathlonin tapahtumakenttään. Vuokatin tapahtuma tehdään kiinteässä yhteistyössä Vuokatti Sportin kanssa”, Antti Hagqvist toteaa.

Finntriathlon uudistuu kaupan myötä vahvasti. Uusi Finntriathlon haluaa aktivoitua triathlon- ja kestävyysliikuntakentässä monella eri tasolla.

”Haluamme tarjota lajin harrastajille tapahtuman lisäksi paljon muutakin. Luvassa on podcastia, leirejä, harjoitusohjelmia, vinkkejä harjoitteluun, lajikouluja ja oheistapahtumia”, Hagqvist sanoo.

Antti Hagqvist ja Kalle Kotiranta ottavat Finntriathlonin vetovastuun.

Osa isoa kokonaisuutta

Finntriathlonin uusi kotipesä on The Home of Sports. Urheilun kotiin on rakentunut lyhyessä ajassa mittava määrä tapahtumia ja paljon aktiivisille kuntoilijoille tärkeitä sisältöjä.

”Kehitämme The Home of Sports -kokonaisuutta määrätietoisesti ja luomme sen alle erilaisia ja erikokoisia tapahtumia. Oleellinen asia on liikkujille arvoa tuovan sisällön tuottaminen ja sen jakaminen, myös Finntriathlonin osalta”, Kalle Kotiranta Ironcoaching Oy:stä sanoo.

Finntriathlon-tapahtumien ilmoittautuminen avataan 14.2.2024.

Finntriathlon-tapahtumat 2024:
21.6. Vuokatti
12.-13.7. Joroinen
10.8. Vierumäki

Finntriathlonin nettisivut

Lue lisää

Greg Van Aevermaet kesäkuussa Lahteen

Greg Van Avermaet päätti maantiepyöräilyuransa viime vuoden lopussa, mutta jatkaa kilpailemista mm. gravel-pyöräily tapahtumissa. 15.6.2024 osuu belgialaisen kalenteriin ja näin ollen Lahdessa nähdään yksi viime

Hiihtohaasteesta 2500 euroa Lahden Hiihtoseuralle

Kolmatta kertaa järjestetty Hiihtohaaste keräsi tänä vuonna ennätysmäärän joukkueita. Tapahtuman järjestivät The Home of Sports, Finska Kompaniet ja Lahden Hiihtoseura. Tapahtumaan starttasi 49 joukkuetta ja

Finntriathlonien ilmoittautuminen avautuu

Finntriathlon on suomalaisen triathlonin vanhin tapahtumatoimija, jonka juuret ulottuvat 1980-luvun alkuun. Ensimmäinen Finntriathlon järjestettiin Joroisissa vuonna 1983. Joroinen on mukana tapahtumakartalla edelleen, sillä siellä kilpaillaan