URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Tiirismaa Trail 2024

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tiirismaa Trail on polkujuoksutapahtuma, joka järjestetään 4.-5.8.2023. Kolmannen kerran järjestettävä tapahtuma tarjoaa erilaisia matkavaihtoehtoja joka lähtöön.

Perjantaina 4.8. kilpaillaan ensimmäistä kertaa Messilä Vertical, joka on backyard-tyyppinen ”loputon mäkihaaste” noin 1 km pitkällä ja 100 m nousua ja laskua sisältävällä kierroksella, missä vauhtia nostetaan tietyin välein. Kilpailu päättyy siinä vaiheessa, kun mukana on enää yksi urhoollinen tunkkaaja.

Perjantaina on tarjolla myös lasten kilpailu – Tiirismaa Trail Kids.

Lauantaina 5.8. tarjolla on vaihtelevia polkuja, Etelä-Suomen mittasuhteisiin isoja mäkiä, matkoja eri kunto- ja kokemustasoille maustettuna mahtavilla näkymillä kohti Vesijärven ja Tiilijärven rantoja. Matkoja on tarjolla seuraavasti: 8, 12, 21 ja 42 km.

Reittien suunnittelussa on hyödyntämään sopivasti Tiirismaan ja Messilän tarjoamia Etelä-Suomen asteikolla isoja korkeuseroja.  

TIIRISMAA TRAILIN NETTISIVUT

Lue lisää

2023 on suomalaisen triathlonin juhlaa

Suomalainen triathlon syntyi Joroisissa 1980-luvun alussa. Joroisten Sporttiklubi järjesti Suomen ja koko Pohjoismaiden ensimmäiset triathlonkilpailut 23.7.1983 Joroisissa. Suomalaisen triathlonin alkuvuosia muisteltiinkin useissa yhteyksissä ja lajikonkareilta

Harvinaista herkkua luvassa MM-Lahdessa

IRONMAN 70.3 MM-kilpailut järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla. Ns. puolimatkan MM-mitaleista taistellaan nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa ja Suomessa. Paikka MM-kilpailuihin ansaitaan karsintakilpailuista, joita on vuosittain yli

Hiihtokausi käynnistyy Imatralla

4 tunnin hiihto on hiihtokauden 2023-2024 avaus, joka hiihdetään Imatralla 4.11.2023.  Tapahtumakeskuksena toimii Imatran ensilumenlatu. Pe 3.11.2023 Vapaat harjoitukset ensilumenladulla klo 16.00–21.00.Tapahtumatoimisto auki Imatran kylpylällä