URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Tiirismaa Trail 4.-5.8.2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tiirismaa Trail on polkujuoksutapahtuma, joka järjestetään 4.-5.8.2023. Kolmannen kerran järjestettävä tapahtuma tarjoaa erilaisia matkavaihtoehtoja joka lähtöön.

Perjantaina 4.8. kilpaillaan ensimmäistä kertaa Messilä Vertical, joka on backyard-tyyppinen ”loputon mäkihaaste” noin 1 km pitkällä ja 100 m nousua ja laskua sisältävällä kierroksella, missä vauhtia nostetaan tietyin välein. Kilpailu päättyy siinä vaiheessa, kun mukana on enää yksi urhoollinen tunkkaaja.

Perjantaina on tarjolla myös lasten kilpailu – Tiirismaa Trail Kids.

Lauantaina 5.8. tarjolla on vaihtelevia polkuja, Etelä-Suomen mittasuhteisiin isoja mäkiä, matkoja eri kunto- ja kokemustasoille maustettuna mahtavilla näkymillä kohti Vesijärven ja Tiilijärven rantoja. Matkoja on tarjolla seuraavasti: 8, 12, 21 ja 42 km.

Reittien suunnittelussa on hyödyntämään sopivasti Tiirismaan ja Messilän tarjoamia Etelä-Suomen asteikolla isoja korkeuseroja.  

TIIRISMAA TRAILIN NETTISIVUT

Lue lisää

Perjantaivieras #39: Samuli Vasala

Tämän lisäksi hän auttaa mm. Suomen Urheiluliittoa heidän kumppanihankinnassa ja hänen yrityksensä toteuttaa erilaisia sponsorointiin ja varainhankintaan liittyviä konsultaatiohankkeita. Samulin perheeseen kuuluu erityisopettajana toimivan Kirsi-vaimon

Lake Saimaa Roller Ski Marathon 3.9.2023

Talviset massahiihdot ovat monille hiihtäjille tuttuja niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Monet hiihdon harrastajat ovat niihin osallistuneet ja myös TV:n välityksellä on saatu Suomessakin seurata Ski

Perjantaivieras #38: Minna Arve

Perhe on Minnalle tärkeä osa elämää. Minna kuitenkin myöntää, että työ vie aikaa perheeltäkin ja kalenterin suunnittelu etukäteen on sen vuoksi tärkeässä roolissa. Minnalle suunnitelmallinen liikkuminen

Perjantaivieras #37: Jarkko Nordlund

Näiden lisäksi hän toimii useiden eri aloilla toimivien yhtiöiden hallituksissa sekä kasvuyhtiöiden sparraajana ja neuvonantajana. Jarkon aktiiviseen perheeseen kuuluu vaimo, neljä lasta ja vauhdikas labradori-Frida. 

Ravinto ja neste pyöräilyssä

Treenin kannalta ravitsemuksessa on hyvä muistaa kolmen kohdan sääntö, eli mitä syöt ennen, aikana ja jälkeen harjoittelun. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi nuo kaikki kolme kohtaa pitää