URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Perjantaivieras #1: Kalle Kotiranta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Perjantaivieras on sarja, jossa tavataan mielenkiintoisia urheilun ja liikunnan parissa työskenteleviä ihmisiä. Joka perjantai julkaisemme uuden vieraan.

Perjantaivieras käynnistetään The Home of Sports -media kehittäjillä. Ensimmäinen vieras on Kalle Kotiranta, jonka esittelee yhtiökumppani Antti Hagqvist.

”Kallesta. Olen tutustunut Kalleen noin 10 vuotta sitten. Minut ja Kallen toi yhteen kirjaprojekti Aja Kovempaa, jossa oli mukana myös Jussi Veikkanen. Tuon projektin aikana syntyi myös ajatus Triathlon: Voita Itsesi! -kirjasta ja sen jälkeen olemme säännöllisesti Kallen kanssa tehneet monenmoisia projekteja yhdessä ja osana isompaa yhteisöä. 

Kalle on työssään toiminut mm. kirjailijana, toimittajana, toimitusjohtajana, markkinointijohtajana, kustantajana jne. Kymmenen vuoden aikana, jonka olemme Kallen kanssa toisemme tunteneet, on meistä tullut mm. Finntriathlonin, IRONMANIN kirjaprojektien (5 yhteistä), yritysprojektien ja matkailuprojektien myötä erinomainen työpari ja hyvät ystävät. Usein sanotaan, että parhaat ystävät löytyvät harrastusten parista, mutta minun ja Kallen ystävyys on alkanut töiden kautta. Toki meillä molemmilla työ ja vapaa-aika ovat positiivisesti suhteellisen hyvin solmussa, joten ihmekös tuo.

Nykyisin Kalle on osakkaana Ironcoaching Oy:ssä ja saamme tehdä ja kehittää yhdessä monia mielenkiintoisia projekteja. Luotan projekteissa Kalleen kuin vuoreen ja uskallankin väittää, että Kalle on maan paras ja ennen kaikkea monipuolisin sisällöntuottaja, mitä tulee urheilu- ja liikuntasektoriin. Ajattelemme Kallen kanssa monista asioista samalla tavalla ja ilmaisemme selkeästi toisillemme, jos toisen idea on luvattoman huono, arvailla ei tarvitse. Ihmisinä ja osaajina olemme kuitenkin riittävän erilaisia, jotta pystymme täydentämään toisiamme sekä eri toimeksiantajien tarpeita. 1+1 on tässä tapauksessa ainakin kymmenen.

Kalle ei ole minulle pelkästään työkaveri ja yrityksen osakas, vaan hän on myös hyvä ystäväni, jonka kanssa vietän paljon aikaa myös vapaalla (ja perinteisellä). Luonteeltaan Kalle on avoin, ystävällinen ja positiivinen, mutta on Kallessa lahtelaista särmääkin, jos sille on tarvetta. Kalle kestää hyvin myös reipasta yhteistä huumoriamme ja on minulta joku kysynytkin, miten voitte tehdä yhdessä töitä, kun kuulostaa joskus siltä, että teillä on riita menossa. Koskaan emme ole olleet Kallen kanssa riidoissa, mutta myönnetään, että molemmin puoleinen roustaaminen on joskus aika reipasta.” 

Kuva: Teemu Ojapalo

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta