URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Perjantaivieras #1: Kalle Kotiranta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Perjantaivieras on sarja, jossa tavataan mielenkiintoisia urheilun ja liikunnan parissa työskenteleviä ihmisiä. Joka perjantai julkaisemme uuden vieraan.

Perjantaivieras käynnistetään The Home of Sports -media kehittäjillä. Ensimmäinen vieras on Kalle Kotiranta, jonka esittelee yhtiökumppani Antti Hagqvist.

”Kallesta. Olen tutustunut Kalleen noin 10 vuotta sitten. Minut ja Kallen toi yhteen kirjaprojekti Aja Kovempaa, jossa oli mukana myös Jussi Veikkanen. Tuon projektin aikana syntyi myös ajatus Triathlon: Voita Itsesi! -kirjasta ja sen jälkeen olemme säännöllisesti Kallen kanssa tehneet monenmoisia projekteja yhdessä ja osana isompaa yhteisöä. 

Kalle on työssään toiminut mm. kirjailijana, toimittajana, toimitusjohtajana, markkinointijohtajana, kustantajana jne. Kymmenen vuoden aikana, jonka olemme Kallen kanssa toisemme tunteneet, on meistä tullut mm. Finntriathlonin, IRONMANIN kirjaprojektien (5 yhteistä), yritysprojektien ja matkailuprojektien myötä erinomainen työpari ja hyvät ystävät. Usein sanotaan, että parhaat ystävät löytyvät harrastusten parista, mutta minun ja Kallen ystävyys on alkanut töiden kautta. Toki meillä molemmilla työ ja vapaa-aika ovat positiivisesti suhteellisen hyvin solmussa, joten ihmekös tuo.

Nykyisin Kalle on osakkaana Ironcoaching Oy:ssä ja saamme tehdä ja kehittää yhdessä monia mielenkiintoisia projekteja. Luotan projekteissa Kalleen kuin vuoreen ja uskallankin väittää, että Kalle on maan paras ja ennen kaikkea monipuolisin sisällöntuottaja, mitä tulee urheilu- ja liikuntasektoriin. Ajattelemme Kallen kanssa monista asioista samalla tavalla ja ilmaisemme selkeästi toisillemme, jos toisen idea on luvattoman huono, arvailla ei tarvitse. Ihmisinä ja osaajina olemme kuitenkin riittävän erilaisia, jotta pystymme täydentämään toisiamme sekä eri toimeksiantajien tarpeita. 1+1 on tässä tapauksessa ainakin kymmenen.

Kalle ei ole minulle pelkästään työkaveri ja yrityksen osakas, vaan hän on myös hyvä ystäväni, jonka kanssa vietän paljon aikaa myös vapaalla (ja perinteisellä). Luonteeltaan Kalle on avoin, ystävällinen ja positiivinen, mutta on Kallessa lahtelaista särmääkin, jos sille on tarvetta. Kalle kestää hyvin myös reipasta yhteistä huumoriamme ja on minulta joku kysynytkin, miten voitte tehdä yhdessä töitä, kun kuulostaa joskus siltä, että teillä on riita menossa. Koskaan emme ole olleet Kallen kanssa riidoissa, mutta myönnetään, että molemmin puoleinen roustaaminen on joskus aika reipasta.” 

Kuva: Teemu Ojapalo

Lue lisää

Perjantaivieras #39: Samuli Vasala

Tämän lisäksi hän auttaa mm. Suomen Urheiluliittoa heidän kumppanihankinnassa ja hänen yrityksensä toteuttaa erilaisia sponsorointiin ja varainhankintaan liittyviä konsultaatiohankkeita. Samulin perheeseen kuuluu erityisopettajana toimivan Kirsi-vaimon

Lake Saimaa Roller Ski Marathon 3.9.2023

Talviset massahiihdot ovat monille hiihtäjille tuttuja niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Monet hiihdon harrastajat ovat niihin osallistuneet ja myös TV:n välityksellä on saatu Suomessakin seurata Ski

Perjantaivieras #38: Minna Arve

Perhe on Minnalle tärkeä osa elämää. Minna kuitenkin myöntää, että työ vie aikaa perheeltäkin ja kalenterin suunnittelu etukäteen on sen vuoksi tärkeässä roolissa. Minnalle suunnitelmallinen liikkuminen

Perjantaivieras #37: Jarkko Nordlund

Näiden lisäksi hän toimii useiden eri aloilla toimivien yhtiöiden hallituksissa sekä kasvuyhtiöiden sparraajana ja neuvonantajana. Jarkon aktiiviseen perheeseen kuuluu vaimo, neljä lasta ja vauhdikas labradori-Frida. 

Ravinto ja neste pyöräilyssä

Treenin kannalta ravitsemuksessa on hyvä muistaa kolmen kohdan sääntö, eli mitä syöt ennen, aikana ja jälkeen harjoittelun. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi nuo kaikki kolme kohtaa pitää