URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Perjantaivieras #1: Kalle Kotiranta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Perjantaivieras on sarja, jossa tavataan mielenkiintoisia urheilun ja liikunnan parissa työskenteleviä ihmisiä. Joka perjantai julkaisemme uuden vieraan.

Perjantaivieras käynnistetään The Home of Sports -media kehittäjillä. Ensimmäinen vieras on Kalle Kotiranta, jonka esittelee yhtiökumppani Antti Hagqvist.

”Kallesta. Olen tutustunut Kalleen noin 10 vuotta sitten. Minut ja Kallen toi yhteen kirjaprojekti Aja Kovempaa, jossa oli mukana myös Jussi Veikkanen. Tuon projektin aikana syntyi myös ajatus Triathlon: Voita Itsesi! -kirjasta ja sen jälkeen olemme säännöllisesti Kallen kanssa tehneet monenmoisia projekteja yhdessä ja osana isompaa yhteisöä. 

Kalle on työssään toiminut mm. kirjailijana, toimittajana, toimitusjohtajana, markkinointijohtajana, kustantajana jne. Kymmenen vuoden aikana, jonka olemme Kallen kanssa toisemme tunteneet, on meistä tullut mm. Finntriathlonin, IRONMANIN kirjaprojektien (5 yhteistä), yritysprojektien ja matkailuprojektien myötä erinomainen työpari ja hyvät ystävät. Usein sanotaan, että parhaat ystävät löytyvät harrastusten parista, mutta minun ja Kallen ystävyys on alkanut töiden kautta. Toki meillä molemmilla työ ja vapaa-aika ovat positiivisesti suhteellisen hyvin solmussa, joten ihmekös tuo.

Nykyisin Kalle on osakkaana Ironcoaching Oy:ssä ja saamme tehdä ja kehittää yhdessä monia mielenkiintoisia projekteja. Luotan projekteissa Kalleen kuin vuoreen ja uskallankin väittää, että Kalle on maan paras ja ennen kaikkea monipuolisin sisällöntuottaja, mitä tulee urheilu- ja liikuntasektoriin. Ajattelemme Kallen kanssa monista asioista samalla tavalla ja ilmaisemme selkeästi toisillemme, jos toisen idea on luvattoman huono, arvailla ei tarvitse. Ihmisinä ja osaajina olemme kuitenkin riittävän erilaisia, jotta pystymme täydentämään toisiamme sekä eri toimeksiantajien tarpeita. 1+1 on tässä tapauksessa ainakin kymmenen.

Kalle ei ole minulle pelkästään työkaveri ja yrityksen osakas, vaan hän on myös hyvä ystäväni, jonka kanssa vietän paljon aikaa myös vapaalla (ja perinteisellä). Luonteeltaan Kalle on avoin, ystävällinen ja positiivinen, mutta on Kallessa lahtelaista särmääkin, jos sille on tarvetta. Kalle kestää hyvin myös reipasta yhteistä huumoriamme ja on minulta joku kysynytkin, miten voitte tehdä yhdessä töitä, kun kuulostaa joskus siltä, että teillä on riita menossa. Koskaan emme ole olleet Kallen kanssa riidoissa, mutta myönnetään, että molemmin puoleinen roustaaminen on joskus aika reipasta.” 

Kuva: Teemu Ojapalo

Lue lisää

Perjantaivieras #13: Samuel Pökälä

31-vuotias Samuel Pökälä harrasti nuorempana suunnistusta ja hiihtoa. Noin 15-vuotiaana hän siirtyi maastopyöräilyyn ja pyöräsuunnistukseen. Vuonna 2012 hän vaihtoi pyöräsuunnistuksen maantiepyöräilyyn, jossa hän kilpaili Suomessa

Perjantaivieras #12: Kai Söderdahl

Sinulla on takana todella pitkä ura triathlonin parissa. Mikä motivoi edelleen jatkamaan lajin parissa? – Tuota kysymystä minulta on tivattu paljon viimeisen 20 vuoden aikana.

Perjantaivieras #11: Kati Nyman

Katille liikunta on ollut luonteva osa elämää lapsesta asti. Monipuolisemman liikunnan hän aloitti parikymppisenä opiskeluaikana. Tavoitteellisemmin hän on treenannut varsinkin juoksua viimeiset 15 vuotta. Nykyisin

Perjantaivieras #10: Jussi Veikkanen

Jussi Veikkasen ura ammattilaisena päättyi vuonna 2015, mutta hän toimii edelleen maantiepyöräilyn ytimessä, ranskalaisen Groupama-FDJ-tallin joukkueenjohtajana. Parhaillaan Jussi on mukana Italian ympäriajossa, joka käynnistyy Unkarista perjantaina

Kohti Downhill Swim -tapahtumaa

Downhill Swim on avovesiuintitapahtuma, jossa uidaan pareittain 12 tai 24 kilometriä Oulankajoella. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Ruka-Kuusamon ja Metsähallituksen kanssa. Tapahtuman järjestäjä on Ironcoaching Oy. Tapahtuma