URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

YTM mukana 8 tunnin hiihdossa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien myyntiin, suunnitteluun ja jälkipalveluihin erikoistunut yritys. YTM on mukana joukkueella 8 tunnin hiihdossa.

Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakaslähtöisesti teknillistaloudellisin ja vastuullisin ratkaisu asiakkaiden haasteisiin.

YTM osallistuu 8 tunnin hiihtoon viiden hiihtäjän voimin. YTM:n joukkueen muodostavat Mikko Hämäläinen, Jan Friman, Heikki Hirvasniemi, Ari Numminen ja Mika Sinivuori. Huhujen mukaan YTM yrittää löytää mukaan vielä muitakin osallistujia, jotta he saisivat kasaan kaksi joukkuetta, mutta jää nähtäväksi, miten rekrytointi onnistuu. YTM on aktiivinen yritys myös muissa liikuntatapahtumissa, sillä yritys joukkue on mukana mm. Vätternrundan-pyöräilyssä sekä erilaisissa juoksutapahtumissa.

YTM on yrityksenä panostanut jo useamman vuoden henkilöstön jaksamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen. YTM lanseerasi henkilöstölle kesäkuussa 2022 Yhdessä Terveenä Menestykseen-konseptin, jonka tavoitteena on auttaa henkilöstöä jaksamaan ja voimaan paremmin. Konsepti pohjautuu viestintään ja markkinointiin sekä vahvaan hyvinvointisisältöön.

Yhdessä Terveenä Menestykseen-konsepti kehittyy ihmisten tarpeiden mukaan. Yrityksessä on erillinen ryhmä, jonka tehtävänä on kerätä palautetta ja toiveita ihmisiltä, jotta YTM pystyy yrityksenä auttamaan ihmisiä voimaan paremmin.Yhdessä Terveenä Menestykseen-konsepti ei keskity pelkkään liikkumiseen, vaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. YTM panostaa mm. omaan työpaikkaruokalaan ja siellä terveelliseen, mutta maittavaan ruokaan sekä kulttuuriin.

Yhdessä Terveenä Menestykseen-konsepti on osa YTM Industrialin strategiaa. Alkusyksyllä 2022 konseptia laajennettiin myös asiakkaiden ja sidosryhmien suuntaan, koska yritys haluaa auttaa myös heitä voimaan paremmin.

-Yhdessä Terveenä Menestykseen konsepti on yksi keskeinen teema yrityksen strategiassa. Koska henkilöstö on aidosti se yrityksen tärkein voimavara, niin on itsestään selvää, että haluamme aidosti auttaa henkilöstöä jaksamaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Kyseessä ei ole mikään yksittäinen projekti, vaan pysyvä osa meidän kulttuuriamme. Mitään pikavoittoa emme ole hakemassa ja konseptia kehitetään jatkuvasti. Toteaa YTM-Industrial Oy:n toimitusjohtaja Ari Numminen.

Kahdeksan tunnin hiihto järjestetään 18.3.2023 Lahdessa. Mukaan mahtuu yhteensä 100osallistujaa, mukaan voi tulla yksilönä tai joukkueena.

Lisätietoja: 8 tunnin hiihto

Lue lisää

Finntriathlon Hall of Fame 7: Peter Adolfson

Jo heti ensimmäisenä vuotena Joronjälki täyttyi koko kilpailuviikoksi ihmisistä. Oheisohjelmaa riitti kyläläisille kuin myös kilpailijoille. Joronjäljen piha toimi myös vuonna -83 kilpailuiden maali- ja tapahtumakeskuksena.

Perjantaivieras #29: Simo-Viljami Ojanen

Simo-Viljami Ojanen on toiminut Electrofit nimisen yrityksen yrittäjänä vuodesta 2011 alkaen. Hän valmentaa pääasiassa kuntoilijoita, mutta myös kilpaurheilijoita. Simon perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi lasta.

Kahdeksan tunnin hiihtopäivä Lahdessa

8 tunnin hiihto järjestettiin Lahden ensilumenladulla. Tapahtumakeskuksena toimi CustomSkin myymälä. Reittinä käytettiin 3,15 km kierrosta, joka on tasainen, mutta sisältää pieniä mäkiä. Jo alusta asti

Finntriathlon Hall of Fame 6: Antero Puolakka

Antero oli ammatiltaan poliisi, joten hänen vastuualueisiinsa kuuluivat kaikki tapahtuman lupa-asiat, liikennejärjestelyt ja järjestyksenvalvonta. Varsinkin liikennejärjestelyt olivat erittäin mittavat ja parhaimmillaan niihin osallistui poliisipartioita Joroisista,