URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Vappu-hiihdot Lahdessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Lahti on Suomen hiihtopääkaupunki. Tästä saatiin vahva osoitus vappuaattona, kun ensilumenladulla järjestetty Vappu Maili keräsi ladulle monisatapäisen hiihtäjäjoukon.

Hiihtokausi on ollut ennätyspitkä Etelä-Suomessa. Tästä nähtiin hieno esimerkki, kun Lahdessa järjestettiin tänään Vappu Maili. Lumetettua reittiä riitti tosin melkein kolmen kilometrin kierros, mutta niin riitti hiihtäjiäkin. Jo aamupäivän aikana ladulla nähtiin lähes 500 hiihtäjää.

– Tämä yllätti kyllä meidätkin myönteisesti. Yöllä oli pakkasta, joten latu oli todella hienossa kunnossa aamun tuntien aikana. Hiihtäjiä riitti ja monet olivat pukeutuneet vappuhenkiseen asuun. Upea vappuaatto, yksi tapahtuman puuhamiehistä Antti Hagqvist kommentoi.

Tapahtuman järjestivät The Home of Sports, CustomSki, CustomSports ja Lahden kaupunki. Hiihtäjille oli tarjolla simaa, keksejä ja suklaata ja poikkeuksellisen hienot vappuolosuhteet.  

Lahdessa ei ole koskaan hiihdetty hoidetuilla laduilla näin myöhään. Lumipatja ensilumenladulla on niin paksu, että hiihtäminen onnistuu vielä pitkään. Juhannushiihtojen mahdollisuuttakin väläyteltiin. Ensi talveksi varastossa on kunnon lumimäärä, joten on varmaa, että tulevanakin talvena Lahdessa hiihdetään.

Tapahtuman järjestivät:
• The Home of Sports
CustomSki
CustomSports
Lahden kaupunki

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta