URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Vappu-hiihdot Lahdessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Lahti on Suomen hiihtopääkaupunki. Tästä saatiin vahva osoitus vappuaattona, kun ensilumenladulla järjestetty Vappu Maili keräsi ladulle monisatapäisen hiihtäjäjoukon.

Hiihtokausi on ollut ennätyspitkä Etelä-Suomessa. Tästä nähtiin hieno esimerkki, kun Lahdessa järjestettiin tänään Vappu Maili. Lumetettua reittiä riitti tosin melkein kolmen kilometrin kierros, mutta niin riitti hiihtäjiäkin. Jo aamupäivän aikana ladulla nähtiin lähes 500 hiihtäjää.

– Tämä yllätti kyllä meidätkin myönteisesti. Yöllä oli pakkasta, joten latu oli todella hienossa kunnossa aamun tuntien aikana. Hiihtäjiä riitti ja monet olivat pukeutuneet vappuhenkiseen asuun. Upea vappuaatto, yksi tapahtuman puuhamiehistä Antti Hagqvist kommentoi.

Tapahtuman järjestivät The Home of Sports, CustomSki, CustomSports ja Lahden kaupunki. Hiihtäjille oli tarjolla simaa, keksejä ja suklaata ja poikkeuksellisen hienot vappuolosuhteet.  

Lahdessa ei ole koskaan hiihdetty hoidetuilla laduilla näin myöhään. Lumipatja ensilumenladulla on niin paksu, että hiihtäminen onnistuu vielä pitkään. Juhannushiihtojen mahdollisuuttakin väläyteltiin. Ensi talveksi varastossa on kunnon lumimäärä, joten on varmaa, että tulevanakin talvena Lahdessa hiihdetään.

Tapahtuman järjestivät:
• The Home of Sports
CustomSki
CustomSports
Lahden kaupunki

Lue lisää

Perjantaivieras #39: Samuli Vasala

Tämän lisäksi hän auttaa mm. Suomen Urheiluliittoa heidän kumppanihankinnassa ja hänen yrityksensä toteuttaa erilaisia sponsorointiin ja varainhankintaan liittyviä konsultaatiohankkeita. Samulin perheeseen kuuluu erityisopettajana toimivan Kirsi-vaimon

Lake Saimaa Roller Ski Marathon 3.9.2023

Talviset massahiihdot ovat monille hiihtäjille tuttuja niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Monet hiihdon harrastajat ovat niihin osallistuneet ja myös TV:n välityksellä on saatu Suomessakin seurata Ski

Perjantaivieras #38: Minna Arve

Perhe on Minnalle tärkeä osa elämää. Minna kuitenkin myöntää, että työ vie aikaa perheeltäkin ja kalenterin suunnittelu etukäteen on sen vuoksi tärkeässä roolissa. Minnalle suunnitelmallinen liikkuminen

Perjantaivieras #37: Jarkko Nordlund

Näiden lisäksi hän toimii useiden eri aloilla toimivien yhtiöiden hallituksissa sekä kasvuyhtiöiden sparraajana ja neuvonantajana. Jarkon aktiiviseen perheeseen kuuluu vaimo, neljä lasta ja vauhdikas labradori-Frida. 

Ravinto ja neste pyöräilyssä

Treenin kannalta ravitsemuksessa on hyvä muistaa kolmen kohdan sääntö, eli mitä syöt ennen, aikana ja jälkeen harjoittelun. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi nuo kaikki kolme kohtaa pitää