URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

IRONMAN 70.3 Finland järjestetään Lahdessa 2.7.2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Triathlontapahtuma IRONMAN 70.3 Finland järjestetään neljännen kerran Lahdessa. Heinäkuun tapahtumaan on ilmoittautunut yli 2000 kilpailijaa 52 maasta.

Kansainvälinen triathlontapahtuma IRONMAN 70.3 Finland järjestetään heinäkuussa Lahdessa jo neljännen kerran. Ns. puolimatkan triathlonkilpailu on vakiinnuttanut paikkansa IRONMANIN kilpailukalenterissa, ja tapahtumaan onkin ilmoittautunut ennätysmäärä osallistujia.

– Lahti on triathlonisteja kiinnostava paikkakunta, eikä vähiten siksi, että vuonna 2023 Lahdessa kilpaillaan IRONMAN 70.3 MM-kilpailut, joihin saapuu yli 6000 osallistujaa, IRONMAN Finlandin maajohtaja Tiina Boman sanoo.

Tapahtumakeskuksena Lahden satama

IRONMAN 70.3 -kilpailussa uidaan 1,9 km, pyöräillään 90 km ja juostaan 21,1 km. Tapahtumakeskuksena toimii tuttuun tapaan Lahden matkustajasatama ja Sibeliustalo, jonka ympäristössä lähtö- ja maalialue ovat. Pyöräilyreitti kulkee Lahden lisäksi myös Hollolan ja Kärkölän kuntien alueella. Kilpailijoiden ja muiden liikkujien turvallisuuden vuoksi pyöräilyreitti on kokonaan suljettu autoliikenteeltä pyöräilyosuuden ajan, mikä vaikuttaa alueen asukkaiden liikkumiseen.

IRONMAN 70.3 Finland:

• Kilpailumatkat ovat uinti 1,9 km, pyöräily 90 km ja juoksu 21,1 km
• Tapahtuma järjestetään Lahdessa neljättä kertaa.
• Tapahtumakeskuksena toimivat Sibeliustalo ja Matkustajasatama. Pyöräreitti kiertää Hollolan ja Kärkölän alueella. Pyöräreitti on suljettu liikenteeltä kilpailun ajaksi.
• Lapsille tarkoitettu IRONKIDS-juoksu järjestetään perjantaina 1.7.2022
• Suomen toinen IRONMAN-tapahtuma järjestetään Tahkolla 13.8.2022

Lue lisää

IRONMAN Finland Tahkolla 13.8.2022

Triathlontapahtuma IRONMAN Finland Kuopio-Tahko järjestetään Tahkolla lauantaina 13.8. Samalla kilpaillaan triathlonin täysmatkan SM-mitaleista. IRONMAN on maailman suurin osallistuvien urheilutapahtumien brändi. IRONMAN-täysmatka on triathlonin kuninkuusmatka, jossa

Downhill Swim uitiin lähes 300 uimarin voimin

Downhill Swim on uniikki avovesiuintitapahtuma, jossa uidaan 12 tai 24 km Oulankajoessa, Oulangan kansallispuistossa. Tapahtuma myytiin loppuun jo talven aikana. Tänä vuonna lämmin sää siivitti

Pyöräillen 300 km Saimaan ympäri

Toisen kerran järjestetty Saimaa Cycle Tour keräsi n. 1800 osallistujaa 20 eri maasta. Suurin osa pyöräilijöistä starttasi 300 kilometrin matkalle, mutta osallistujia oli myös lyhyemmille

Perjantaivieras #17: Tiina Boman

Tiina hyppäsi heti urheilu-uran jälkeen, tai hieman jo sen loppuaikana, tapahtuman järjestäjän rooliin. Tällä hetkellä hän toimii kilpailunjohtaja mm. IRONMAN 70.3 Finland kilpailussa. Tiina tulee