URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Finntriathlonkoulu by The Home Of Sports

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Finntriathlonkoulu on tarkoitettu kaikille triathlonista kiinnostuneille. Ohjelmat ja sisällöt auttavat harjoittelussa kohti kesän tapahtumia.

Finntriathlonkoulu starttaa liikkeelle 25.4.2022 ja päättyy Finntriathlon Vierumäki -tapahtumaan, joka on 27.8.2022. Triathlonkoulun runkona on harjoitusohjelma, joka alkaa samana päivänä kuin triathlonkoulu starttaa.

Ensimmäinen ohjelma päättyy Finntriathlon Joroinen tapahtumaan, joka on 15.-16.7.2022. Ohjelma jatkuu sen jälkeen Vierumäen tapahtumaan saakka. Joroisiin tähtäävä ohjelma on pituudeltaan 12 viikkoa ja siitä jatkuva Vierumäelle tähtäävä ohjelma kuusi viikkoa. Molemmat ohjelmat tulevat ladattaviksi homeofsports.fi sivulle kaksi viikkoa ennen kuin ohjelma alkaa.

Triathlonkouluun sisältyy artikkeleita ja videoita harjoittelusta, ihmisistä, välineistä, tapahtumiin valmistautumisesta ja paljon muusta. Homeofsport.fi-sivulla olevat triathlonartikkelit tukevat matkaasi kohti triathlontapahtumia. Ohjelmat ja sisältö on suunniteltu enemmän vasta-alkajille sekä jo lievän triathlonkärpäsen pureman saaneille, mutta toki sisällöt palvelevat myös kokeneempia triathlonisteja.

Varoitus: Triathlon harrastus ja sen yhteisöllinen ilmapiiri aiheuttaa helposti riippuvuutta, joka voi pahimmillaan johtaa muutaman vuoden sisällä täydenmatkan suoritukseen osallistumiseen.

Lue lisää

Perjantaivieras #13: Samuel Pökälä

31-vuotias Samuel Pökälä harrasti nuorempana suunnistusta ja hiihtoa. Noin 15-vuotiaana hän siirtyi maastopyöräilyyn ja pyöräsuunnistukseen. Vuonna 2012 hän vaihtoi pyöräsuunnistuksen maantiepyöräilyyn, jossa hän kilpaili Suomessa

Perjantaivieras #12: Kai Söderdahl

Sinulla on takana todella pitkä ura triathlonin parissa. Mikä motivoi edelleen jatkamaan lajin parissa? – Tuota kysymystä minulta on tivattu paljon viimeisen 20 vuoden aikana.

Perjantaivieras #11: Kati Nyman

Katille liikunta on ollut luonteva osa elämää lapsesta asti. Monipuolisemman liikunnan hän aloitti parikymppisenä opiskeluaikana. Tavoitteellisemmin hän on treenannut varsinkin juoksua viimeiset 15 vuotta. Nykyisin

Perjantaivieras #10: Jussi Veikkanen

Jussi Veikkasen ura ammattilaisena päättyi vuonna 2015, mutta hän toimii edelleen maantiepyöräilyn ytimessä, ranskalaisen Groupama-FDJ-tallin joukkueenjohtajana. Parhaillaan Jussi on mukana Italian ympäriajossa, joka käynnistyy Unkarista perjantaina

Kohti Downhill Swim -tapahtumaa

Downhill Swim on avovesiuintitapahtuma, jossa uidaan pareittain 12 tai 24 kilometriä Oulankajoella. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Ruka-Kuusamon ja Metsähallituksen kanssa. Tapahtuman järjestäjä on Ironcoaching Oy. Tapahtuma