URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Finntriathlonkoulu by The Home Of Sports

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Finntriathlonkoulu on tarkoitettu kaikille triathlonista kiinnostuneille. Ohjelmat ja sisällöt auttavat harjoittelussa kohti kesän tapahtumia.

Finntriathlonkoulu starttaa liikkeelle 25.4.2022 ja päättyy Finntriathlon Vierumäki -tapahtumaan, joka on 27.8.2022. Triathlonkoulun runkona on harjoitusohjelma, joka alkaa samana päivänä kuin triathlonkoulu starttaa.

Ensimmäinen ohjelma päättyy Finntriathlon Joroinen tapahtumaan, joka on 15.-16.7.2022. Ohjelma jatkuu sen jälkeen Vierumäen tapahtumaan saakka. Joroisiin tähtäävä ohjelma on pituudeltaan 12 viikkoa ja siitä jatkuva Vierumäelle tähtäävä ohjelma kuusi viikkoa. Molemmat ohjelmat tulevat ladattaviksi homeofsports.fi sivulle kaksi viikkoa ennen kuin ohjelma alkaa.

Triathlonkouluun sisältyy artikkeleita ja videoita harjoittelusta, ihmisistä, välineistä, tapahtumiin valmistautumisesta ja paljon muusta. Homeofsport.fi-sivulla olevat triathlonartikkelit tukevat matkaasi kohti triathlontapahtumia. Ohjelmat ja sisältö on suunniteltu enemmän vasta-alkajille sekä jo lievän triathlonkärpäsen pureman saaneille, mutta toki sisällöt palvelevat myös kokeneempia triathlonisteja.

Varoitus: Triathlon harrastus ja sen yhteisöllinen ilmapiiri aiheuttaa helposti riippuvuutta, joka voi pahimmillaan johtaa muutaman vuoden sisällä täydenmatkan suoritukseen osallistumiseen.

Lue lisää

Perjantaivieras #39: Samuli Vasala

Tämän lisäksi hän auttaa mm. Suomen Urheiluliittoa heidän kumppanihankinnassa ja hänen yrityksensä toteuttaa erilaisia sponsorointiin ja varainhankintaan liittyviä konsultaatiohankkeita. Samulin perheeseen kuuluu erityisopettajana toimivan Kirsi-vaimon

Lake Saimaa Roller Ski Marathon 3.9.2023

Talviset massahiihdot ovat monille hiihtäjille tuttuja niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Monet hiihdon harrastajat ovat niihin osallistuneet ja myös TV:n välityksellä on saatu Suomessakin seurata Ski

Perjantaivieras #38: Minna Arve

Perhe on Minnalle tärkeä osa elämää. Minna kuitenkin myöntää, että työ vie aikaa perheeltäkin ja kalenterin suunnittelu etukäteen on sen vuoksi tärkeässä roolissa. Minnalle suunnitelmallinen liikkuminen

Perjantaivieras #37: Jarkko Nordlund

Näiden lisäksi hän toimii useiden eri aloilla toimivien yhtiöiden hallituksissa sekä kasvuyhtiöiden sparraajana ja neuvonantajana. Jarkon aktiiviseen perheeseen kuuluu vaimo, neljä lasta ja vauhdikas labradori-Frida. 

Ravinto ja neste pyöräilyssä

Treenin kannalta ravitsemuksessa on hyvä muistaa kolmen kohdan sääntö, eli mitä syöt ennen, aikana ja jälkeen harjoittelun. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi nuo kaikki kolme kohtaa pitää