URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

Feelia mukana 8 tunnin hiihdossa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Valmisruokailun innovatiivinen uranuurtaja Feelia on mukana joukkueella 8 tunnin hiihdossa.

Feelia perustettiin vuonna 2007 Pyhännällä. Yritys valmistaa maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia autoklaavitekniikalla. Feelialla on keittotuotteidensa valmistamiseen kyseisellä tekniikalla voimassa oleva patentti. Kaikki Feelian ruoat valmistetaan omilla tehtailla Suomessa, Pyhännällä ja Kokkolassa.

Feelia on yrityksenä mukana monessa urheilutapahtumassa ja lisäksi Feelia rakentaa brändiään urheilijoiden avulla. Feelian tunnetuimmat kumppanit lienevät maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski ja Topi Raitanen.

– Meidän feelialaisten sydän sykkii hiihdolle ja kaikelle muullekin urheilulle. Koska terveellinen valmisruoka on alusta saakka ollut yksi keskeinen teema tuotteissamme, niin liikunta ja urheilu sen kaikessa muodossa on meille tärkeä osa koko Feelian tarinaa. Liikunnan ja urheilun avulla emme halua pelkästään nostaa Feelian tunnettuutta ihmisille, vaan sillä on tärkeä osa koko työyhteisön identiteetin muodostumisessa. Onhan se hienoa, että Kristan ja Topin tapaiset huippu-urheilijat vierailevat ihmisten parissa meidän tehtaalla, aika harva ihminen kuitenkin pääsee tapaamaan näitä hienoja urheilutähtiä kasvotusten, toteaa Feelian toimitusjohtaja Jukka Ojala.

Feelia tuo 8 tunnin hiihtoon joukkueen, jonka muodostavat Jani Jokinen, Jukka Ojala sekä ottopoikana Aki Pajunoja.

– Ihanaa päästä ottopoikana mukaan Feelian joukkueeseen. Olen Kristan (Pärmäkoski) managerina päässyt useamman vuoden ajan tekemään tiivistä yhteistyötä Feelian kanssa. Kun Ojalan Jukka soitti, että olisi Feelian joukkueessa paikka vapaana, niin ei tainnut Jukka saada lausetta loppuun, kun ilmoitin että olen mukana, Aki Pajunoja naurahtaa.

Kahdeksan tunnin hiihto järjestetään 18.3.2023 Lahdessa. Mukaan mahtuu yhteensä 100 osallistujaa, mukaan voi tulla yksilönä tai joukkueena.

Ilmoittaudu mukaan:

www.8tunninhiihto.fi

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta