URHEILUN KOTI

The Home of Sports on media täynnä kestävyyttä, nopeutta ja voimaa. Elämyksiä, tapahtumia, haastatteluja ja vinkkejä juuri sinulle!

FCG on mukana joukkueella 8 tunnin hiihdossa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Kahdeksan tunnin hiihtoon maaliskuussa osallistuu myös yritysjoukkueita. Julkaisemme artikkeleita mukana olevista yrityksistä. Sarjan aloittaa FCG (Finnish Consulting Group), joka on yksi Suomen suurimpia suunnittelu- ja konsultointialan yrityksiä.

FCG (Finnish Consulting Group) on yksi Suomen suurimpia suunnittelu- ja konsultointialan yrityksiä. Yrityksen tavoitteena on luoda sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea niin Suomessa kuin maailmalla. Yritys toimii monella eri sektorilla, joita ovat mm. energia, ympäristö, kiinteistöt, rakentaminen sekä kaupunkisuunnittelu. FCG työllistää ympäri maailman reilut 700 osaajaa ja toteuttaa 2500 projektia vuodessa yli 70 maassa.

FCG:n osaaminen perustuu ihmisten vahvaan ammattitaitoon. Yritys haluaa tulevaisuudessa panostaa siihen, että ihmisillä on mahdollisuus kehittää osaamistaan. Osaamisen kehittäminen vaatii hyvää kokonaisvaltaista suorituskykyä, joka mahdollistaa hyvinvoinnin. Hyvinvointi on keskeinen asia ihmisten kehittymistä.

Mukana 8 tunnin hiihdossa

FCG on joukkueella mukana 8 tunnin hiihdossa maaliskuussa Lahdessa. FCG:n joukkueeseen kuuluvat Johannes Jutila, Mikael Gull ja Tommi Kajasoja.

Tommi Kajasoja on innokas urheilumies.

FCG Finnish Consulting Groupin toimitusjohtaja Tommi Kajasoja aloitti työskentelyn yrityksessä alkukesällä 2022. Tommi on aikaisemmin toiminut mm. Delete Group Oyj:n toimitusjohtajana. Kysyimme Tommilta, miksi FCG on mukana joukkueella tapahtumassa.

– Kun kuulimme 8 tunnin hiihdosta ja siellä olevasta joukkuekilpailusta, halusimme ehdottomasti lähteä yritysjoukkueella mukaan. Itse harrastan pyöräilyä ja jonkin verran myös hiihtoa ikäluokkakilpailijana, mutta kahden muun joukkueen jäsenen houkutteleminen mukaan ei ollut vaikeaa. Meidän joukkueemme tulee mukaan pilke silmäkulmassa, mutta hiihtämään yhteistuloksissa mahdollisimman suuren määrän kilometrejä, Tommi Kajasoja toteaa.

Kokonaisvaltaista suorituskykyä

FCG:n joukkue haluaa hiihtää tapahtumassa mahdollisimman paljon, mutta samalla myös kannustaa ihmisiä liikkumaan omalla tasollaan ja itselle mieluisilla tavoilla.

– Työ, jota FCG:lla teemme, vaatii kirkasta ajattelua, mutta se on fyysisesti varsin helppoa. Itselle sopivalla, omien mieltymysten mukaisella, mutta säännöllisellä fyysisellä kuormituksella on roolinsa siinä, että ajattelu kestää kirkkaana. Fyysinen kuormitus on myös yksi osa kokonaisvaltaisen suorituskyvyn ja hyvinvoinnin kehittämistä, toteaa toimitusjohtaja Tommi Kajasoja.

FCG:n NETTISIVUT

Kahdeksan tunnin hiihto järjestetään 18.3.2023 Lahdessa. Mukaan mahtuu yhteensä 100 osallistujaa, mukaan voi tulla yksilönä tai joukkueena.

8 tunnin hiihdon nettisivut

Lue lisää

8 tunnin hiihto maaliskuussa

The Home of Sports järjestää yhdessä Lahden Hiihtoseuran kanssa lauantaina 9.3.2024 Lahdessa 8 tunnin hiihdon. Tapahtumaan mahtuu mukaan 100 osallistujaa. Tapahtumakeskuksena toimii Lahden vanha ravirata

Hiihtohaaste Lahdessa tammikuussa

Hiihtohaaste on viestihiihtokilpailu, jossa ladulle houkutellaan kestävyysurheilun ystävät yli lajirajojen. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Hiihtohaasteen taustalla ovat pyöräilyseura Finska Kompaniet, Lahden Hiihtoseura ja The

Hiihtokausi käynnistyi Imatralla

4 tunnin hiihto keräsi 60 hiihtäjää Imatralle lauantaina 4.11.2023. Koko viikon vallinnut pikkupakkanen ja liukas lumi muuttui päivän aikana haastavammaksi, kun kahden ja puolen tunnin

Feelian joukkue hengessä mukana 4 tunnin hiihdossa

”Joukkueemme Jani Jokinen, Aki Pajunoja ja allekirjoittanut on kyllä hyvässä kunnossa, mutta nyt jouduimme kalkkiviivoilla perumaan osallistumisen. Otti kyllä koville pohjalaiselle luonteelle tehdä peruutus, mutta